20100606

trädgård ur ett inifrån och ut perspektiv.

klicka på bilderna!


vi har en pensionärskuvös på huset. trots att det är ett antal år kvar till det ålderstillståndet är jag jätteglad för rummet. perfekt i fredags tex. när det var tokkonsert av koltrasten, lyxköttsgrillning och lite för sent och lite för kallt att sitta ute på altanen. med öppen dörr och fönster runt om känns det nästan som att vara ute iallafall.
i vintras bodde pelargonerna, olivträdet och citrusträden där. det är oisolerat, men håller sig runt 5-10 grader om man kör ett element som frostvakt. och har växterna överlevt den är vintern så lär de klara sig andra vintrar också.
i våras var det dagis för alla småplantorna som fick stå där innan dom skulle ut och curlas i den friska luften.

8 kommentarer:

 1. Gillar verkligen dina bilder...riktigt snygga!

  SvaraRadera
 2. Så ljuvligt! Där vill man ju bara vara. Gillar din stil också - läckert!

  Ha en skön kväll,

  Maria

  SvaraRadera
 3. Som en lektion i hur man njuter av livet!

  SvaraRadera
 4. Härligt med ute-inne perspektivet, just det är en viktig del av trädgård tycker jag, att skapa en förbindelse och en övergång mellan ute och inne. Ser så härligt ut på dina bilder!
  Du skrev om foglossning i något inlägg längre ner, det är jätte frustrerande att inte kunna jobba i trädgården som man vill, med tredje barnet kände jag som du rejält av att kroppen sa stopp, det är bara att lyssna på kroppen, även om det är irriterande..ha det gott/Sophia

  SvaraRadera
 5. Heeej!!! Vilket fint uterum du har... Gillar din stil :-) Så härligt också med kontakten med trädgården utanför.....

  Tack för besöken hos mig och dina snälla kommentarer!

  Vilken fin blogg du har... och superfina bilder du tar! Du har en härlig stil.... och hamnar i min blogglista direkt :-)

  Ha en skön dag - vi hörs!
  /Charlotte

  SvaraRadera
 6. Men hur fint kan man bara ha det! SÅÅ mysigt! Lovely, lovely. Det bara känns sommar om dina fina bilder! Hurra, för pensionärskuvöser;)
  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 7. Så fint, ser härligt ut!!

  SvaraRadera