20100726

en gräslig rabatt.
nu vajar gräsen höga i rabatten vid dammen. tillsammans med kransveronica, grekvädd, jätteverbena, perukbuske, dagliljor, rosa astilbe och olika sorters alunrot tex marmelade, som syns på översta bilden nere till höger. irisarna har blommat klart för längesedan.
jag hoppas att den för året införskaffade grekvädden tar sig till nästa år. den är så fin ihop med allt annat "trassligt" i rabatten. annars blir det till att skaffa mer tror jag!

4 kommentarer:

 1. Man kan väl säga då att det är en gräsligt snygg rabatt!! Gräs har jag inte lyckats skaffa ännu till min trädgård, ja då annat en elefantgräs som är allt annat än just det. Det har liksom inte hänt något hos mig med det. Grekvädden är underbar, också ny hos mig för i år. Hälsn Mimi

  SvaraRadera
 2. Jösses så vackert. Är ju precis så det ska vara ,tätt med växter så inte ogräset får en chans. Blir sjuk av avund när jag ser alla underbara bilder,och min frustration över att inte hittat mitt drömnäste växer,haha.Men hoppas på att vi bor där till nästa säsong. Då ska jag ta inspiration av alla underbara trädgårds bloggar.

  SvaraRadera
 3. Vädden sprider sig säkert till nästa år, de brukar vara bra på det!
  Sirliga, vackra aklejrutor, en favvo.
  ha det fint/Sophia

  SvaraRadera
 4. Det var en fin rabatt tycker jag.
  Gräsligt fin.
  Annika

  SvaraRadera