20101020

sömnlösa.


mina pelargoner vill inte sova.
har samlat ihop dom för vintervila, men dom är pigga som bara den.
vi kan byta.
jag skulle behöva några timmars vila.

9 kommentarer:

 1. Det där med att bara få sova i typ tretimmarspass...usch...det har jag nästan glömt hur det var. Men det går över...till nattvak när man undrar när de kommer hem istället...eller att man ska köra och hämta mitt i natten....dålig tröst kanska...njut av bebistiden ;)

  SvaraRadera
 2. Hej! Fin blogg du har. Jättefina bilder. Är dessutom lite avis på ditt ljusbord.. :) Och så läste jag att vi är i samma branch. Kul! Lägger till dig i läslistan.
  Må så gott!
  Hälsar Anna-Karin

  SvaraRadera
 3. Ja, det där var en tuff tid. Vet precis hur du har det. Ibland blev jag arg när jag tänkte på hur jag nästan inte orkade njuta på grund av tröttheten...

  I backspegeln kändes det ändå alltid som om det gick över ganska snabbt:)

  Ha det gott,
  Charlotta

  SvaraRadera
 4. Glömd, glömd, glömd är perioden med ständigt avbruten sömn..... Trött, trött, trött var man jämt och ständigt. Fast för mig gick det ganska bra ändå, men vet att det kan vara så olika. Man gick omkring in en dimmig halvdvala och skötte maskineriet kring den lilla nya fina familjemedlemmen. Rap-prickig på kläderna och rufsig i håret.... En härlig tid ;-)

  Ha det fint... och hoppas du får lite vila......

  Urfina pelargoner förresten...... Snacka om mycket blommor på dom....

  Kram Charlotte

  SvaraRadera
 5. Så himla pigga och prydliga dom är där de ska vila.
  Taskigt att de retas med dig.

  Annelie

  SvaraRadera
 6. Har ett svagt, blekt minne av att det var rätt jobbigt. Men framför allt kommer jag ihåg hur mysigt det var ändå. Att man sen inte såg ut som en pigg pelargon är ju en annan femma - det gör jag fortfarande inte 16 år senare.
  Kram och ha det bra.

  SvaraRadera
 7. Det gör väl inget att dina pellisar inte vill sova? De blommar ju så fint! Jag hade bara blivit glad :)

  Grattis till nya familjemedlemmen! Åh.. ser så mysigt ut! Sömnlösa nätter... Nyföddhetsperionde har jag glömt, men minns att mellanperioden var väldigt bra, när de är mellan 3 och 15 år, sedan kommer nästa omgång med sömnlösa nätter ;)

  Härliga bilder på familjen och trädgården som kan vila tills våren kommer.

  Ha det så gott :)

  SvaraRadera
 8. Fian pelargoner, de tycker väl inte det är dags att sova..Kommer i håg bebistiden utan sömn, är som Anncharlottte skriver, sen får man sitta och vänta på dem och hålla sig vaken, men bebistid är både underbar och skitjobbig, njut, kram!

  SvaraRadera
 9. ja dom såg inte alls sugna ut att vila:)

  SvaraRadera